Opinie o MEBLE PROMYK

Usługi i Handel Marzena Stempniak - PROMYK MEBLE prowadzi swoją działalność od ponad 25 lat. Nasz sklep meblowy sprzedał przez ten czas niezliczone ilości mebli, w tym głównie narożników, meblościanek, sof i kanapmebli łazienkowych i kuchennych i wiele innych mebli do salonu, sypialni i biura. Naszym priorytetem jest świadczenie usług najwyższej jakości. Dotyczącej zarówno wykonania mebli, jak i usług transportu.

Zapraszamy do zapoznania się z kilkoma opiniami od naszych klientów z całej Polski.

Najnowsze Opinie od Klientów


Długo szukałam odpowiedniej sofy (ograniczenia przestrzenne), w tym sklepie znalazłam i to w bardzo atrakcyjnej cenie. Produkt wykonany bardzo solidnie, a sprzedający służy radą i pomocą. Rzetelna firma. Polecam.

~kjaniczek984

19.08.2017 

 

Kupiłam w tym tygodniu narożnik. Szybka realizacja zamówienia-czekałam około 2 tygodni. Dobrze zapakowany podczas transportu co zapobiegło uszkodzeniu. Wygląd jak na zdjęciu, kolory wybrałam sama i wybór okazał się trafny. Pierwszy raz zamawiałam meble przez internet , ale wszystko jest ok! Polecam!

~Renata

12.08.2017


Dzisiaj dotarly krzesła. Wszystko ok. Szybko i sprawnie, porzadnie spakowane, nic się nie uszkodzilo. Polecam ten sklep.

~Beata Wylazowska

03.08.2017


Bardzo dobry sklep meblowy. Kupiłem u nich narożnik, który mam w salonie do dzisiaj! Polecam!

~Wrocławianin

18.07.2017


Super firma. O wiele taniej niż w Ikei, BRW czy Agacie.

~Margon z Radomia

06.07.2017 


Bardzo szybka dostawa.  Gorąco polecam 

~Piotrek z Gdańska

29.06.2017


Z początku się wahałem nad zakupem mebli w sklepie meblowym. Wiadomo, że różnie to bywa z zakupami przez Internet. Ale okazało się jednak, że nie było się czego bać. Narożnik był dokładnie taki sam jak na zdjęciach w opisie. Sprawdzony sklep dla wymagających. Polecam

~Szymon z Rzeszowa 

22.06.2017


Niesamowicie niska cena !!! 

~klient z Warszawy

09.06.2017


Skorzystałem z usług Promyka po namowie moich znajomych. Mieli rację. Meble do łazienki nie dość, że super tanie, to wyglądają naprawdę elegancko.

~Herbert Karol z Poznania

24.05.2017


Szybki transport mebli !

~Marcin ze Szczecina

11.05.2017


Świetna firma. Brałam u nich sofę. Polecam

~Alina z Zabrza

19.04.2017


Polecam meble z promyka. 

~Paweł z Białegostoku

12.04.2017


Ładne i tanie meble. Polecam

~Jan Czerwonka z Zielonej Góry 

07.04.2017


Długo nie umiałam znaleźć odpowiedniego kompletu wypoczynkowego. Na szczęście w koncu mi się to udało. Polecam ;) 

~Krystyna z Łodzi

22.03.2017


Przychylam się do powyższych opinii. Szybki transport i zgodność mebli z opisem. 

~Grzegorz z Krakowa 

16.03.2017


Zamawiałem u nich stoły i krzesła. Polecam

~Michał z Torunia

07.03.2017


Meble były dobrze zapakowane. Nie uszkodziły się podczas transportu. Polecam

~Bogdan z Lubiąża

19.02.2017


Prześlij swoją opinię







Nasi Producenci mebli z miast:

Kępno, Wieruszów, Mroczeń, Wrocław, Radomsko, Warszawa, Kraków, Bydgoszcz, Szczecin, Białystok, Łódź, Poznań, Lublin, Rzeszów, Radom, Częstochowa, Katowice.

SKLEP PROMYK MEBLE:
Marzena Stempniak
ul. Marii Konopnickiej 9
63-640 Bralin

OPINIE O PROMYK MEBLE
KONTAKT:
tel.: 783 801 592
e-mail: promyk.meble@gmail.com

Sprawdź Facebook Sprawdź Google+
DANE FIRMY:
NIP: 619 193 71 74
REGON: 302 415 138
CEIDG: zobacz wpis
Site Map HTML